noviceUmag Trophy – selekciji U-9 in U-11

15. marca, 20220

Umag Trophy - selekciji U-9 in U-11

Selekciji U-9 in U-11 sta se v petek zjutraj odpravili v Umag, kjer so se udeležili turnirja Umag Trophy. Obe selekciji sta nastopili z dvema ekipama.

Selekcija U-9 rdeči so se v skupini pomerili z HNK Rijeko, NK Triglav Kranj, NŠ Marinko Galič, NK Celje NK Tabor Sežana in NK Domžale. Za las so zgrešili 2. mesto v skupini, ki vodi v 1/8 finala. U-9 beli so se pomerili z ŠN Lumen Varaždin, NK Domžale, NK Rudar, NK Sava, NK Dekani in NK Miklavž.

Selekcija U-11 rdeči so se v skupini pomerili z FK Crvena Zvezda, NK Olimpija, NK Brinje, NŠ Roho, ŠN Donje Međimurje, NK Tabor in NK Sava Kranj. V težki skupini so bili na koncu na 4. mestu. U-11 beli so se pomerili z Meszoly Focisuli, LR Vincenza, NK Brinje, NK Novigrad, NK Maribor Tabor, FC Koper in NK Zarica Kranj.

Fantje so odlično zastopali barve našega kluba in si nabrali ogromno nogometnih izkušenj predvsem pa so uživali tri dni v sončnem Umagu.

Leave a Reply

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

KLUB

rsz_logo_slovan_horizontalen_bel_crop

Nogometno društvo Slovan
Gortanova ulica 21
1000 Ljubljana

E: info@nd-slovan.si

© 2020 ND Slovan. Vse pravice pridržane


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309