PRAVILNIK O VADNINI

  • Mesečna vadnina za vse selekcije ND Slovan od U8 do vključno mladincev znaša 60 EUR.
  • Polno vadnino plačajo vsi igralci, ki so vključeni v proces vadbe. V primeru, da sta dva ali več otrok člani ND Slovan, prvi plača polno vadnino, drugi polovično, ostali pa ne plačujejo vadnine.
  • Igralci plačujejo vadnino vsak mesec (12 mesecev na leto).
  • V primeru, da je starejši otrok oproščen plačila vadnine v primeru hujše poškodbe ali bolezni, v mesecih njegove odsotnosti polno vadnino plačuje mlajši otrok.
  • igralci so oproščeni plačevanja vadnine v primeru poškodbe ali bolezni, ko ne obiskujejo treningov en mesec ali več. V tem primeru mora igralec posredovati klubu pisno prošnjo za oprostitev plačevanja vadnine za mesec v katerem je prišlo do odsotnosti. Odločitev o izjemi plačevanja vadnine sprejme pristojni organ ND Slovan.
  • Vadnino je potrebno poravnati do 15. v mesecu za tekoči mesec. V nasprotnem primeru je potrebno v klub sporočiti razloge neplačevanja in se v klubu dogovoriti o pogojih plačevanja. V primeru zakasnitve plačila, ko se starši ne odzovejo, se jim pošlje opomin. V primeru dvomesečne zamude plačila vadnine se staršem pošlje opomin pred prepovedjo treniranja in tekmovanja njihovih otrok. Če v določenem roku (14 dni) vadnina še vedno ni poravnana, se igralcu do izvršitve plačila prepove treniranje in tekmovanje.
  • Nogometno društvo Slovan bo v okviru svojih zmožnosti pomagalo igralcem iz socialno šibkejših družin. Za znižanje vadnine, mora prosilec podati pisno prošnjo z dokazilom, ki ga predstavlja odločba za otroški dodatek, ki mora vsebovati družinske dohodke prejete v preteklem letu, glede na datum prošnje, v nasprotnem primeru se znižanje vadnine odobri samo do prejema nove odločbe, ki bo vsebovala takšne podatke. Odločitev o zmanjšanju vadnine sprejmejo pristojni organi ND Slovan.
  • Igralec ne more zapustiti kluba brez, da poravna vse zapadle obveznosti (vadnine). V primeru, da je igralcu odobreno znižanje vadnine ali je celo oproščen plačevanja vadnine, ne more zapustiti kluba brez, da poravna razliko od zneska plačane znižane vadnine do zneska polne vadnine za celotno obdobje, v katerem mu je bila obračunana znižana vadnina, če pa je oproščen plačevanja vadnine, mora plačati v celoti vadnino za nazaj.
  • V vseh ostalih primerih, ki jih pravilnik ne določa, odloča pristojni organ ND Slovan.

KAKO PLAČATI VADNINO

Vadnino je potrebno poravnati do 15. v mesecu za tekoči mesec na klubski TRR: 0201 4025 8921 773.

Prosimo vas, da obvezno navedete za koga plačujete vadnino (priimek in ime otroka – tako kot je na položnici) in namen za katero obveznost (npr. vadnina za januar 2021, zdravniški pregled, oprema, zimska liga, zimske priprave,……). Zaradi avtomatskega zapiranja odprtih postavk, je nujno potrebno navesti sklic (dobite ga na položnici).

Za vse obveznosti, ki jih boste v bodoče plačevali, bodo predhodno izdani računi s položnicami. Zato vas prosimo, da počakate na račun in da obveznosti plačujete izključno po predhodno izdanem računu. Računi za vadnine bodo na razpolago prve dni v mesecu. Vsi računi za vadnino bodo na začetku meseca poslani po elektronski pošti.

Prosimo, da nam sporočite e- mail, na katerega želite dobivati račune in sporočila.

Sporočite nam na info@nd-slovan.si želje glede plačevanja obveznosti do kluba (npr. želim položnico za več mesecev, želim eno položnico za oba otroka, …).

V primeru plačevanja prek podjetja je potrebno prej skleniti pogodbo o donaciji.

Pravilnik o vadnini in vse kar je potrebno vedeti o plačevanju obveznosti do kluba, je opisano zgoraj. Vse potrebne informacije lahko dobite na info@nd-slovan.si ali v pisarni.

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

KLUB

rsz_logo_slovan_horizontalen_bel_crop

Nogometno društvo Slovan
Gortanova ulica 21
1000 Ljubljana

E: info@nd-slovan.si

© 2020 ND Slovan. Vse pravice pridržane


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309