noviceU-14 in U-15 v Beogradu

23. februarja, 20220

U-14 in U-15 v Beogradu

Selekciji U14 in U15 sta se v petek odpravili na pot proti Srbiji. Natančneje nas je pot vodila v Beograd, v hotel Radisson Collection, kjer smo imeli super sprejem s strani domačina, ki se je maksimalno potrudil, da smo se počitili kot doma. Hrana je bila odlična in okusna, sobe pa komfortne, da je bil nas spanec odličen.
V soboto zjutraj smo opravili aktivacijski trening v parku “Beograd na vodi” nato pa po kosilu odšli na obisk stadion JNA, kjer smo si ogledali muzej FK Partizan ter samo zelenico in opravili slikanje na stadionu, ki sprejme 30.000 gledalcev.
Po ogledu stadiona smo odšli se v središče Beograda in si ogledali znameniti Kalemegdan in uživali v pravem pomladnem soncu.
V nedeljo pa je slo prvič zares, kjer sta se obe ekipi spopadli z vrstniki iz domačega Partizana, kljub temu, da rezultat ni bil v ospredju smo pokazali zelo všečno igro in dobili veliko pohval iz domačega tabora za našo predstavo.
V ponedeljek pred odhodom v Ljubljano pa smo merili se moči z FK Čukaričkim in tako pridobili ogromno izkušenj pred nadaljevanjem prvenstva.

Leave a Reply

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

KLUB

rsz_logo_slovan_horizontalen_bel_crop

Nogometno društvo Slovan
Gortanova ulica 21
1000 Ljubljana

E: info@nd-slovan.si

© 2020 ND Slovan. Vse pravice pridržane


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309