noviceSodelovanje ND Slovan in AR Sport Management

31. marca, 20220

Sodelovanje ND Slovan in AR Sport Management

Z veseljem sporočamo, da smo dosegli dogovor za sodelovanje z managersko agencijo, gospoda Ružnić Amirja (AR Sport Management).

V ND Slovan se zavedamo, da je za uspešno nogometno kariero ob talentu, trdem delu in nogometni sreči, potrebna tudi prava nogometna odločitev v pravem trenutku in ravno to je cilj sodelovanja z AR Sport Management.

V ta namen zelimo najbolj perspektivnim igralcem ND Slovana, zagotoviti prave odločitve na nogometni poti, za katero skrbi AR Sport Management in je v ospredju interes igralca samega in njegov nogometni razvoj.

Veseli nas, da je AR Sport Management prepoznal dobro delo v ND Slovan in podpira razvoj vsakega igralca posebej, kot smo si to zastavili kot cilj v ND Slovan.

Gospod Amir Ružnić, je FIFA agent, z naskokom številka 1 v Sloveniji in zelo znan v nogometnem svetu, saj je zastopnik Josipa Iličića (Atalanta), Jasmina Kurtića (Paok), Roberta Berića, Benjamina Verbiča (Legia Warszawa), Andraža Šporarja (Middlesbrough), našega Petra Stojanovića (FC Empoli) in še vrsto drugih slovenskih A reprezentantov, kot tudi številnih slovenskih talentov, ki trenutno igrajo v 1. SNL.
AR Sport Management skrbi tudi za kariero trenerja Darka Milanića, ki je NK Maribor popeljal v elitno ligo prvakov in osvojil številne lovorike, Simona Rozmana, ki trenutno deluje v NK Celje in je kot mladi strokovnjak vodil tudi NK Domžale, HNK Rijeka, NK Maribor in prav tako osvajal lovorike.

Za izkazano zaupanje se v ND Slovan iskreno zahvaljujemo.

Leave a Reply

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

KLUB

rsz_logo_slovan_horizontalen_bel_crop

Nogometno društvo Slovan
Gortanova ulica 21
1000 Ljubljana

E: info@nd-slovan.si

© 2020 ND Slovan. Vse pravice pridržane


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ndslovan/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309