Podprite nas

SPOŠTOVANI SLOVANOVCI, SPOŠTOVANI STARŠI!

 

Poleg do sedaj znanih načinov pridobivanja sredstev (vadnina, prostovoljni prispevki, sponzorska sredstva in donacije) je potrebno v večji meri izkoristiti možnost, ki nam jo omogoča država in sicer, da del dohodnine (0,5%), ki jo sicer država razporeja po svoje, namenite Nogometnemu društvu Slovan.

 

Postopek je zelo enostaven. Izpolnite obrazec, ki ga lahko dobite na spletni strani Davčne uprave RS ali v klubski pisarni. Izpolnjeni obrazec dostavite v pisarno ND Slovan.

Zahtevo za namenitev lahko pošljete tudi prek sistema eDavki na spletni strani http:/edavki.durs.si, pisno na Davčno upravo RS in ustno na zapisnik pri davčnem organu. Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra 2018.

Vsi, ki plačujete dohodnino (starši, babice, dedki, strici, tete, sosedje,….), ste lahko potencialni darovalci dela dohodnine za delovanje ND Slovan. Tisti, ki ste formular oddali že lansko leto, vam ga ni potrebno ponovno oddati. Dovoljenje velja do preklica. V letu 2018 smo na takšen način dobili 1 866,11 EUR.

Ne dovolite, da s sredstvi, s katerimi lahko razpolagate sami, razpolaga država. Pomagajte pri zbiranju sredstev za ustvarjanje čim boljših pogojev za vzgojo, treniranje in tekmovanje naših malčkov in mladine.

Vse potrebne informacije v zvezi z namenitvijo dela dohodnine za delovanje ND Slovan, lahko dobite v pisarni ND Slovan, na www.nd-slovan.si in na 051 320 467.

Dohodnina – formular

Delovanje ND Slovan lahko podprete tudi s sponzoriranjem naših dejavnosti (Mednarodni mladinski nogometni turnir, Memorial Marjana Rožanca, Slovanova zimska liga, Slovanov poletni kamp, Slovanove zimska liga, domači in tuji turnirji, tradicionalni zaključek sezone s piknikom,…..Sponzorstvo vključuje denarna sredstva gospodarskih organizacij, sredstva pa lahko donirajo tudi posamezniki. Veseli bomo vaših denarnih prispevkov, kakor tudi donacij v blagu (hrana in pijača) in materialu (pisarniški material, športna oprema, športni rekviziti,….).

 

Hvala za pomoč!

Športni pozdrav!

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam