Vpis novih igralcev

 

NOGOMETNO DRUŠTVO SLOVAN VABI K VPISU MLADE IGRALCE

Spoštovani starši, spoštovani bodoči slovanovci!

Nogometno društvo Slovan, kot bi rekel Marjan Rožanc »najstarejši še živeči nogometni klub v Sloveniji« je ustanovljeno leta 1913 kot SK Slovan. Lea 2013 smo praznovali sto let delovanja. Med velike uspehe lahko štejemo naslove državnih prvakov v članski, kakor tudi v mlajših kategorijah. Prav tako organiziramo Mednarodni mladinski nogometni turnir Marjana Rožanca (prej Maksa Perca). Pred leti je bil to najmočnejši mednarodni nogometni turnir v tem delu Evrope. Na njem so sodelovali klubi kot so Ajax (Amsterdam), Bayern, Notthingam Forest, Ferencvaroš, Slovan (Bratislava), Dinamo (Tbilisi) in drugi klubi iz Francije, Italije, Nemčije, Češke, Slovaške in Avstrije ter najboljši klubi iz takratne Jugoslavije (Dinamo, Hajduk, Crvena zvezda, Partizan in Železničar). Tudi letos smo organizirali turnir v spomin na Marjana Rožanca, dolgoletnega sekretarja ND Slovan.
V našem društvu smo vedno polagali posebno pozornost na delo z mladimi. Uspelo nam je vzgojiti številne generacije odličnih nogometašev, med katerimi so tudi številni bivši in sedanji reprezentanti Marko Elsner, Gregor Židan, Sašo Udovič, Aleš Čeh, Zoran Ubavić, Janez Strajnar, Matjaž Jančič, Marko Gruškovnjak, Edo Bajraktarević, Aljoša Sivko, Sandi Valentinčič, Damjan Gajser, Željko Milinović, Robert Englaro, Aleksander Knavs, Sebastjan Cimirotić, Armin Raković, Luka Žinko, Darijan Matić, Džengis Čavušević, Samir Handanović, Milivoje Novaković, Zlatan Ljubijankić, Petar Stojanović, Blaž Vrhovec in Andraž Kirm).
Kljub težkim časom, smo s pomočjo številnih amaterskih delavcev uspeli preživeti. V redno vadbo in tekmovanja je vključenih več kot 250 otrok in mladine. Za kvalitetno in načrtno delo z njimi skrbi enajst (15) trenerjev, na prenovljenem igrišču z umetno travo in novo razsvetljavo in na malem igrišču z umetno travo.
Vas mladi nogometaši vabimo, da se nam pridružite in da nadaljujete tradicijo, ki jo ima ND Slovan pri vzgoji odličnih nogometašev in reprezentantov ter doseganju vrhunskih rezultatov. Skupaj bomo znova postali to, kar smo že bili pri vzgoji mladih nogometašev, eni najboljših v slovenskem prostoru.
Tudi vas, dragi starši vabimo, da se nam pridružite in vključite v delo Nogometnega društva Slovan in na ta način omogočimo čim boljše pogoje za treniranje in tekmovanje.
Cicibani U8 (letnik 2011 in mlajši) – trener Matjaž Kunstelj, pomočnik trenerja Mihael Malinič
Cicibani U9 (letnik 2010) – trener Aleksander Radonić, pomočnik trenerja Denis Omeragić
Cicibani U10 (letnik 2009) – trener Fuad Gazibegović, pomočnik trenerja Stefan Miljević
Cicibani U11 (letnik (2008) – trener Domen Zaviršek, pomočnik trenerja Admir Babić
Mlajši dečki U12 (letnik 2007) – trenerji: Domen Zaviršek, Jože Stanko in Jure Škafar
Mlajši dečki U13 (letnik 2006) – trener Marinko Mačkić, pomočnik Jure Škafar
Starejši dečki B (letnik 2004 in 2005) – trener Elvis Dizdarević
Starejši dečki A (letnik 2004 in 2005) – trenerja Dane Kitić in Aleksandar Radonić
Urnik za posamezno starostno kategorijo si lahko ogledate na naši spletni strani in na oglasni deski.

 PRIJAVNICA

 

 Informacije dobite na številki 051 320 467

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam