Infrastruktura

Nogometno društvo Slovan domuje v Športnem parku Kodeljevo, kjer se je preselil v začetku šestdesetih let iz legendarne “jame” (za AMZS Moste). Slovanove ekipe trenirajo in igrajo tekme na pomožnem igrišču z umetno travo in na glavnem igrišču z naravno travo. Pred kratkim smo dobili na uporabo tudi malo igrišče z umetno travo.
Klubski prostori kakor tudi skladišče in slačilnice (5) so v stavbi nasproti glavnega igrišča. V vseh slačilnicah in na hodniku so montirani feni, imamo pa tudi notranje in zunanje klubsko ozvočenje. V klubskih prostorih je tudi fotografska razstava “Slovanovih sto let”, ki si jo lahko vsakodnevno ogledate.
Ob pomožnem igrišču je nameščen klubski kontejner s pripomočki in rekviziti.
Ob glavnem igrišču je dvorana Kodeljevo kjer trenirata in tekmujeta Rokometno društvo Slovan in Košarkaško društvo Slovan. Nasproti dvorane Kodeljevo se nahaja Fakulteta za šport. V športnrm parku Kodeljevo so tudi teniška igrišča z bifejem in Bar Slovan. V neposredni bližini je grad Kodeljevo z Restavracijo in pizzerijo Grad Kodeljevo, ki je sponzor Nogometnega društva Slovan.

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam