Člani suvereno

V četrtem krogu Regionalne Ljubljanske lige je članska ekipa gostovala v Ivančni Gorici. Pobudo na začetku tekme je takoj prevzel Slovan in pokazal, da želi odnesti tri točke domov. Vendar so domačini bili prvi, ki so kaznovali slabo realizacijo naše ekipe. V 11. minuti je padel prvi zadetek, po protinapadu ga je dosegel Dželadini Altin. Domačini so se po danem zadetku takoj pomaknili nazaj in branili svoj gol. Nato je prišla 40. minuta, slabo odbita žoga domače obrambe je prišla do Gršiča, ki je žogo podaljšal do Grmeka, ki je nato žogo pospravil v gol. To je bilo tudi zadnje dejanje prvega polčasa. V drugem so naši fantje dali dve prestavi višje in že v 50. minuti prišli do vodstva, strelec je bil Babić Mirza. Piko na i je v 65. minuti s svojim zadetkom pristavil še Tadej Ferk.
Fantje so skočili na 4. mesto za prvim mestom zaostajajo samo 3 točke. V naslednjem krogu na Kodeljevem pričakujemo ATET Vrhniko.

 

Regionalna Ljubljanska liga 20/21, 4. krog 26.09.2020

Ivančna Gorica – Slovan 1 : 3 (1 : 1)

 

Strelci: Grmek (40′), Babić M. (50′), Ferk (65′)

Postava Slovana: Đurić (V), Žgajner (od 32′ Babić M.), Cerar (od 63′ Miljević), Ferk (od 69′ Babić A.), Grmek (K), Krajc, Gršič (od 63′ Seliman), Puškar (od 69′ Muminhodžić), Hervol, Omeragić, Dedić

Rumeni kartoni: Grmek (32′), Gršić (51′), Muminhodžič (81′) Omeragić (82′)

Povezava do zapisnika

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam