POMEMBNO OBVESTILO

Delo in treningi v našem nogometnem društvu trenutno potekajo po ustaljenih smernicah, a smo v nogometnem društvu Slovan, skladno s situacijo, zaradi preventive in širjenja novega Korona virusa (SARS-CoV-2), ter generalnih napotkov Nacionalnega inštituta za javno zdravje, sprejeli nekaj ukrepov.

Otroci do selekcije u15 še posebej otroci, ki trenirajo v telovadnicah naj do nadaljnjega na trening prihajajo že oblečeni v opremo v kateri bodo trenirali, da se po nepotrebnem ne zadržujejo v garderobah. Tuširanje in zadrževanje igralcev v prostorih garderob je do nadaljnjega odsvetovano. Vsak otrok naj poskrbi za svojo pijačo, napitke naj si med seboj ne delijo, upoštevajo naj se pravila higiene kihanja in kašlja.

Zaposleni v društvu, predvsem pa trenerji, otroke, še izdatneje opozarjajo na higieno rok.

Na vhodu v prostore društva smo namestili dezinfekcijsko sredstvo, namenjeno razkuževanju rok, katerega naj otroci obvezno uporabljajo.

Za najmlajše, ki treninge za enkrat še opravljajo v telovadnici, bo dezinfekcijsko sredstvo poskrbel trener, starši pa poskrbite, za higieno otroških rok pred in po treningu.

V času uporabe garderobe naj bodo okna odprta in prostor prezračen. Izogibamo se tesnim stikom in rokovanju.

V kolikor otrok ali član našega nogometnega društva zboli naj ostanejo doma in ne hodi na trening.

Starše in otroke naprošamo, da se držijo predpisanih smernic in poskrbijo za čistočo in varnost sebe in drugih.

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram