Kadeti do zmage

Mladinci in kadeti Slovana so se v 8. krogu Prve lige MNZ Ljubljana srečali z vrstniki iz NK Rudar Trbovlje. Kadeti so z rezultatom 3:1 premagali goste iz Trbovelj in tako ostajajo na drugem mestu kadetske lige z 19 točkami. Domači so povedli že v 16. minuti preko Davida Popovića. Gostje so nato še v prvem polčasu prišli do izenačenja, strelec je bil Aldin Lulić. Gostje so nato v 51. min ostali brez izključenega Davuda Ahmetovića, v isti minuti pa je Matevž Medič Slaček dosegel zadetek za vodstvo z 2:1. Zmago je v 65. min s svojim petim zadetkom v letošnji sezoni potrdil Nik Okorn.

Mladinci so doživeli poraz z 0:2 in se tako nahajajo na 7. mestu z 9 osvojenimi točkami. Gostje so v vodstvo prišli v 64. minuti, ko je Endi Bytyqi zatresel mrežo domačih. Štiri minute kasneje pa je zmago potrdil Jan Jager.

Na skupni lestvici Slovan zaseda 3. mesto. Prihodnjo soboto se bodo v gosteh pomerili z ekipo Dragomer Dolomiti, ki se nahaja na 6. mestu.

Mladinci – Prva liga MNZ Ljubljana, 8. krog, 19.10.2019

Ljubljana – Športni park Kodeljevo – igrišče z UT Gledalcev: 50

Slovan – Rudar Trbovlje 0:2 (0:0)

Strelci: Bytyqi (64′), Jager (68′)
Postava Slovana: Ortar (V), Kotar, Fajić (K), Praznik, Plesec, Šahinović, Turk, Brüfach, Ziaei Ziabari Seyed, Hodžić, Selaković.
Rumeni kartoni: Plesec (65′); Delić (72′)

Kadeti – Prva liga MNZ Ljubljana, 8. krog, 19.10.2019

Ljubljana – Športni park Kodeljevo – igrišče z UT Gledalcev: 50

Slovan – NK Rudar Trbovlje 3:1 (1:1)

Strelci: Popović (16′), Medič Slaček (51′), Okorn (65′); Lulić (33′)

Postava Slovana: Popovič, Gašparič, Piperovič, Rus, Puncer, Šakanović (K), Tešanović (V), Džajić, Medič Slaček, Dević, Okorn

Rumeni kartoni: Ahmetović (51′)
Rdeči kartoni: Ahmetović (63′)

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram