ZAKLJUČEK SEZONE 2018/2019 – PIKNIK, Sobota, 15.6. ob 15.00, Teniški klub Slovan

ŠPORTNO-DRUŽABNO SREČANJE

ŠP KODELJEVO (TK Slovan)

Sobota, 15.6.2019

 

Kot vsako leto, bomo tudi letos organizirali športno-družabno srečanje, ki bo v soboto 15.6.2019 od 15.00 naprej. Obveščamo vas nekoliko pozneje, ker nam JZ Šport Ljubljana več ne dovoli organizacijo piknika tam, kjer smo ga imeli vsa prejšnja leta.  S teniškim klubom Slovan smo se dogovorili, da bomo piknik organizirali na njihovem prostoru. Srečanje je namenjeno vsem igralcem ND Slovan in članom njihovih družin, vabimo pa tudi predstavnike društev ZŠD Slovan, delavce JZ Šport Ljubljana in ostale Slovanovce, da se nam pridružijo. Poleg piknika bomo organizirali nastope najmlajših igralcev, pridružili pa se jim bodo tudi starejši. Vabimo tudi starše (očete in mamice), da prijavijo svoje ekipe. Na sporedu bo tudi že tradicionalno streljanje enajstmetrovk.

Vabimo bivše igralce, da se prijavijo za tekmo veteranov.                                            

Vabimo vse starše, da po lastnih močeh pomagajo pri organizaciji srečanja. Potrebujemo pomoč pri pripravi in razdeljevanju hrane in pijače, pripravljanju prostora za piknik, pospravljanju prostora in pospravljanju smeti. Vabimo tudi vse, ki lahko pomagajo pri nabavi (donaciji) pijače in hrane, da se nam oglasijo. 

Tudi letos bomo organizirali srečelov. Zato vas prosimo, da nam pomagate pri zbiranju različnih artiklov (reklamnih in drugih), ki jih lahko uporabimo za srečelov. K sodelovanju vabimo tudi prostovoljce, ki bodo organizirali in izvajali srečelov.

Prostovoljni prispevek za celotno družino je 10 EUR.      

 

Vse, ki kakorkoli želijo pomagati pri organizaciji piknika in srečelova prosimo, da se oglasijo v pisarni, pišejo na info@nd-slovan.si ali pokličejo na 051 320 467.

 

Vabljeni!

 

 

Vaš ND Slovan

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram