Niz neporaženosti se nadaljuje

V 15. krogu Prve lige MNZ Ljubljana za starejše dečke je Slovan gostoval v Zagorju. Pred 100 gledalci in gledalkami zadetkov ni bilo, najbolj nepriljubljen nogometni izid 0:0 pa je pomenil nadaljevanje niza neporaženosti Slovana. Po šestih zaporednih zmagah je Slovan šele drugič v tekočem prvenstvu zabeležil neodločen izid. Pred gostovanjem v Zagorju je točki nazadnje izgubil 13. oktobra lansko leto v Radomljah, kjer je bilo prav tako 0:0. Na ligaški razpredelnici je Slovan še vedno prvi s petimi točkami prednosti pred Radomljami, ima tudi izjemno gol-razliko 101:5. V prihodnjem krogu bo gostoval v Mengšu.

 

Druga ekipa naših starejših dečkov je v 15. krogu Tretje lige MNZ Ljubljana igrala domačo tekmo z vrstniki iz Svobode Kisovec. Po prvem polčasu so naši fantje vodili s 3:0, zadetke so dosegli Sašo Kondič, Denis Nikič in Leonardo Bektaševič, a gostje so v nadaljevanju prišli do izenačenja in preprečili osmo prvenstveno zmago Slovana. Ekipa Elvisa Dizdareviča je na lestvici na šestem mestu in bo tekmo 16. kroga odigrala na Vrhniki.

 

Starejši dečki A – Prva liga MNZ Ljubljana, 15. krog, 13.4.2019

Zagorje, Mestni stadion Zagorje, 100 gledalcev

Zagorje – Slovan A 0:0

Strelci: /

Postava Slovana: Stare, Halilagič, Ristič, Marjetič, Nasufoski (od 51. Fašun), Piperovič, Gašparič, Ivanjko Vidmar, Smajič, Čejvanovič, M. Slaček Medič (K). Trener: Aleksander Radonič.

Rumena kartona: Nurkič (35.); Halilagič (7.).

 

Starejši dečki B – Tretja liga MNZ Ljubljana, 15. krog, 14.4.2019

Ljubljana, Športni park Kodeljevo, igrišče z umetno travo, 30 gledalcev

Slovan B – Svoboda Kisovec 3:3 (3:0)

Strelci: Kondič (10.), Nikič (26.), Bektaševič (35.); Krasniqi (46.), Gobovc (51., 53.)

Postava Slovana: Kamili, Kraševec, Dresh, Nikič, Kondič (od 66. Tica), Bektaševič (K), Čauševič Ferhatovič (od 59. Bratun), Jozič, Šabič, Šesek (od 61. Huseinovič), Abdulkhaziret. Trener: Elvis Dizdarevič.

Rumeni karton: Veladžič (24./Svoboda).

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam