Polčas dovolj za sedmo zmago

V sedmem krogu Prve lige MNZ Ljubljana je prva ekipa starejših dečkov Slovana zabeležila novo visoko zmago. S teniških 6:1 je na gostovanju premagala ekipo Dolomiti Dragomer, ki je po prvem polčasu vodila z zadetkom Nala Pirca. V drugem delu je Slovan z avtogolom domačega vratarja Jureta Zdešarja najprej izenačil, kasneje je Aleks Ristič vknjižil hat-trick, listo strelcev pa sta dopolnila še Vid Piperovič in kapetan Matevž Slaček Medič. Slovan je s sedmimi zmagami na sedmih tekmah vodilna ekipa lige. V osmem krogu bo gostoval v Radomljah, ki so na drugem mestu zaradi slabše gol-razlike.

 

Druga ekipa starejših dečkov našega kluba ni bila tako uspešna, v sedmem krogu Tretje lige MNZ Ljubljana je visoko izgubila domačo tekmo z Ivančno Gorico. Dolenjci so zmagali s 7:0 in Slovanu zadali najvišji poraz v tekoči sezoni. Na lestvici Slovanovci zasedajo sedmo mesto in bodo v osmem krogu znova igrali doma. V soboto bo na nasprotni strani Kolpa.

 

Starejši dečki A – Prva liga MNZ Ljubljana, 7. krog, 4.10.2018

Dragomer, glavno igrišče, 30 gledalcev

Dolomiti Dragomer – Slovan A 1:6 (1:0)

Strelec: Pirc (14.); Zdešar (45./avtogol), Ristič (49./11-m, 62., 72.), Piperovič (56.), M. Slaček Medič (70.)

Postava Slovana: Stare, Gašparič, Adrovič, Ivanjko Vidmar, Ristič, Halilagič (od 62. Fašun), M. Slaček Medič (K), Piperovič, Nasufoski (od 64. Palamar), Čejvanovič, Krakovič. Trener: Dane Kitič.

Rumeni karton: Verbič (59./Dolomiti Dragomer).

 

Starejši dečki B – Tretja liga MNZ Ljubljana, 7. krog, 7.10.2018

Ljubljana, Športni park Kodeljevo, igrišče z umetno travo, 50 gledalcev

Slovan B – Ivančna Gorica 0:7 (0:3)

Strelci: Potokar (24., 29.), Verbič (25., 44., 60.), Gliha (43., 46.)

Postava Slovana: Kamili, Čauševič Ferhatovič (od 52. Pušnik), Dresh, Šesek (od 49. Antolovič), Kondič, Bektaševič (K), M. Marinoski, Nikič (od 49. Tica), Jozič, A. Marinoski (od 57. Huseinovič), Abdulkhaziret (od 45. Velič). Trener: Elvis Dizdarevič.

Rumeni karton: /.

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam