Najvišji poraz v sezoni

Prva ekipa mlajših dečkov Slovana je v sedmem krogu Prve lige MNZ Ljubljana gostila Ilirijo Extra-Lux in utrpela drugi zaporedni poraz. Ekipa iz Zgornje Šiške je slavila s 5:0, kar je najvišji poraz Slovana v tekoči sezoni. Varovanci Marinka Mačkiča so na lestvici na šestem mestu in bodo v prihodnjem krogu gostovali pri osmo uvrščeni ekipi Dren Vrhnika Črni.

 

Slovan B je v drugi skupini lige U-12 v sedmem krogu gostoval pri zasedbi Dren Vrhnika Zlati in doživel drugi prvenstveni poraz sezone. Domačini so bili boljši z izidom 2:0, Slovan B pa je z desetimi točkami ostal na petem mestu. Pet točk zaostanka ima za vodilno Ribnico. V naslednjem krogu bo ekipa Domna Zavirška gostovala pri Črnem grabnu.

 

Mlajši dečki – Prva liga MNZ Ljubljana, 7. krog, 6.10.2018

Ljubljana, Športni park Kodeljevo, igrišče z umetno travo, 50 gledalcev

Slovan – Ilirija Extra-Lux A 0:5 (0:2)

Strelci: Šerbec (11.), Rugelj (26.), Šabanaj (54.), Juras Kumer (58.), Mastnak Dremelj (59.)

Postava Slovana: Pignar, Šakanovič, Fidanoski Kerševan, Šeško Begič, Kajtazovič, Saveljič (K), Nikič, Mrkonjič, Adrovič, Čauševič Ferhatovič, Beganovič, Bukurov (V), Ristič, Vitamvas, Kurič, Begič Jesenšek, Bratun. Trener: Marinko Mačkič.

Rumeni kartoni: /.

 

Mlajši dečki B – Liga U-12 skupina 2, 7. krog, 6.10.2018

Dren, Lesno Brdo, Športni park Dren, 35 gledalcev

Dren Vrhnika Zlati – Slovan B 2:0 (2:0)

Strelec: Gorza (17., 42.)

Postava Slovana: Korbar, Antič (K), Vidic, Pirgič, Vidmar, Hodžič, Petrovič, Vukadinovič, Zupan, Horvat-Potokar, Reljič, Dojčinovič. Trener: Domen Zaviršek.

Rumeni kartoni: /.

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam