Iz Trbovelj s tremi točkami

Starejši dečki Slovana so v prvi in tretji ligi MNZ Ljubljana igrali proti trboveljskemu Rudarju in viški Svobodi. Prva ekipa je prišla do treh točk, druga pa do točke.

 

Slovan A je v sedmem krogu Prve lige MNZ Ljubljana gostoval pri trboveljskem Rudarju in prišel do šeste prvenstvene zmage. V prvem polčasu je Nik Slaček Medič med 12. in 22. minuto dosegel vse štiri zadetke za Rdeče. V drugem delu sta Nejc Žunec in Nik Okorn postavila končni izid srečanja. Nik Slaček Medič je s 17 goli prvi strelec lige, Slovan A pa zaseda tretje mesto na lestvici s tremi točkami zaostanka za vodilnimi Vrhničani, s katerimi se bo doma pomeril v osmem krogu.

 

Slovan B je v sedmem krogu Tretje lige MNZ Ljubljana na domači tekmi proti viški Svobodi iztržil neodločen izid brez zadetkov. Tako je na derbiju začelja prišel do druge točke v novi sezoni in prekinil niz treh zaporednih porazov. Moštvo Daneta Kitiča se še vedno nahaja na zadnjem mestu ligaške razpredelnice. V naslednjem krogu bo Slovan B gostoval v Jevnici pri četrto uvrščeni zasedbi tretjeligaške konkurence v kategoriji starejših dečkov.

 

Starejši dečki A – Prva liga MNZ Ljubljana, 7. krog, 7.10.2017

Trbovlje, Športni park Rudar Trbovlje, 50 gledalcev

Rudar Trbovlje – Slovan A 2:4 (0:4)

Strelci: Žunec (52.), Okorn (58.); N. Slaček Medič (12., 15., 18., 22.)

Postava Slovana: Martin, Pečar, Šakanovič (K), Testen, M. Slaček Medič (od 50. Končar), Petkovič (od 36. Piperovič), Smajič, N. Slaček Medič, Velič (od 45. Jaha), Udovč, Tara (od 39. Mešanovič). Trener: Aleksander Radonič.

Rumena kartona: Deželak (72.), Žunec (72./oba Rudar Trbovlje).

 

Starejši dečki B – Tretja liga MNZ Ljubljana, 7. krog, 7.10.2017

Ljubljana, Športni park Kodeljevo, igrišče z umetno travo, 40 gledalcev

Slovan B – Svoboda Ljubljana B 0:0

Strelci: /

Postava Slovana: Pušnik, Huseinovič, Kostadinov (K), Pavlin, Mujčič (od 46. Palamar), Kolomanko, Matkovič, Drenica, Fatič (od 60. Antolovič), Bektaševič (od 53. Kalan), Omanovič. Trener: Dane Kitič.

Rumeni karton: Mikložič (14./Svoboda).

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam