Dva hat-tricka in štiri točke

Starejši dečki Slovana so v okviru tekmovanj MNZ Ljubljana gostovali v Dragomerju in odigrali domačo tekmo z Ihanom. Prva ekipa je zmagala, druga je remizirala.

 

Slovan A je v tretjem krogu Prve lige MNZ Ljubljana gostoval v Dragomerju pri ekipi Dolomiti Dragomer in prišel do visoke zmage s 5:0. Tekma je bila odločena že v prvem polčasu, v katerem je v desetih minutah klasični hat-trick uspel Niku Slačku Mediču, nato pa je dva zadetka prispeval še Demir Velič. Rdeči so z drugo ligaško zmago v sezoni zavzeli četrto mesto na lestvici. V naslednjem krogu bodo igrali domačo tekmo proti Roltek Dobu, ki je še brez točk.

 

Slovan B je v tretjem krogu Tretje lige MNZ Ljubljana osvojil prvo točko v novi sezoni. Na Kodeljevem je igral neodločeno z Ihanom. Končni izid je bil 3:3, čeprav so Rdeči prvi polčas dobili z izidom 3:0. Adis Fatič je dosegel klasičen hat-trick za Slovan v prvem delu, a to ni bilo dovolj za zmago. Maj Gril in Klemen Cimerman z dvema uspešno izvedenima enajstmetrovkama sta v nadaljevanju poskrbela za izenačenje. Četrti krog Slovanu prinaša gostovanje v Kamniku.

 

Starejši dečki A – Prva liga MNZ Ljubljana, 3. krog, 9.9.2017

Dragomer, igrišče NK Dragomer, 80 gledalcev

Dolomiti Dragomer – Slovan A 0:5 (0:5)

Strelca: N. Slaček Medič (3., 5., 10.), Velič (33., 34.)

Postava Slovana: Badovinac (od 49. Martin), Testen, Šakanovič (K), M. Slaček Medič, Velič, Pečar, Gašparič (od 49. Čejvanovič), Petkovič, N. Slaček Medič (od 36. Končar), Udovč (od 52. Puncer), Tara. Trener: Aleksander Radonič.

Rumeni kartoni: /

 

Starejši dečki B – Tretja liga MNZ Ljubljana, 3. krog, 10.9.2017

Ljubljana, Športni park Kodeljevo, igrišče z umetno travo, 40 gledalcev

Slovan B – Ihan 3:3 (3:0)

Strelci: Fatič (4., 13., 18.); Gril (38.), Cimerman (43./11-m, 50./11-m)

Postava Slovana: Pušnik, Kolomanko, Kostadinov (K), Pavlin, Huseinovič, Mujčič, Drenica, Palamar (od 30. Petrovič), Fatič, Bektaševič, Omanovič. Trener: Dane Kitič.

Rumena kartona: Kolomanko (24.); Centa (54.).

Sponzorji

Naša himna
Sledi nam